در این مطلب فواید، میزان، نحوه مصرف و مضرات احتمالی سوء مصرف دمنوش یا چای آویشن را برای شما با کمک تحقیقات روز دنیا توضیح می دهیم. فواید و مضراتی که از نظر علمی کاملا ثابت شده هستند.
از برخی مزیت های کلیدی آویشن میتوان به بهبود گرفتگی عضلات در قاعدگی، بهبود هضم، بهبود توانایی های شناختی، کمک به خواب، پیشگیری از عفونتها، تقویت سیستم ایمنی، محافظت در مقابل بیماریهای مزمن و بهبود بیماری های تنفسی اشاره کرد. برای پیشگیری از عوارض جانبی دمنوش آویشن این نکته را در نظر داشته باشد که افرادی که به گیاهان خانواده ی نعنا حساسیت دارند نباید آن را مصرف کنند. همچنین مصرف بیش ازحد دمنوش آویشن موجب تهوع، استفراغ، دانه های پوستی و کاهش ضربان قلب میشود. با اینحال اگر آویشن در مقادیر متوسط و معمول مصرف شود، اثرات مثبت آن برای سلامتی بیشتر از اثرات منفی آن خواهد بود.
نام علمی آویشن Thymus vulgaris که یک گیاه معمولی است و رشد آسانی دارد و بعلت طعم و عطر منحصربفردی که دارد، در دستورهای آشپزی بسیار استفاده میشود. این گیاه هزاران سال است که بخشی از طب سنتی میباشد و حاوی تعدادی از موادفعالی ست که آن را به یک درمان گیاهی قوی تبدیل میکند. ماده ی فعال تیمول، یک آنتی اکسیدان قوی است. دمنوش آویشن ترکیبات منحصربفردی دارد که اثرات چشمگیری به آن میدهد.
دمنوش آویشن برای افرادی که از بیماری های مزمن، عفونتهای تنفسی، چاقی، درد عضلانی، گرفتگی های عضلات در قاعدگی، بیخوابی، بیماری آایمر، زوال عقل، ناراحتی های معده و یبوست رنج میبرند بسیار مفید است. این بدلیل این است که آویشن سرشار از ویتامین C، ویتامین A، مس، آهن، منگنز، پتاسیم، فسفر، کارواکرول، پیریدوکسین و بسیاری از آنتی اکسیدانهای بالقوه است.
مواد فعال موجود در دمنوش آویشن موجب تسکین بسیاری از بیماری ها ازجمله سرگیجه، مولتیپل اسکلروزیس (ام اس)، وزوز گوش، هپاتیت و کاهش سطح استرس اکسیداتیو در بدن میشود. این بدلیل آنتی اکسیدانهای موجود در آویشن از جمله thymol, luteolin و دیگر اکسیدانهاست.
.
ادامه توضیحات را با مراجعه به لینک اصلی زیر بخوانید:
برای مطالعه ادامه متن به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:
درباره این سایت