در این مطلب بر اساس چندین مجله معتبر پزشکی، حاصل جدیدترین تحقیقات درباره فواید کاسنی و عرق کاسنی، نحوه و میزان مصرف آن برای گرفتن بهترین نتیجه و همچنین عوارض احتمالی را به شما معرفی می کنیم. دقت کنید که خواص عرق کاسنی با خود گیاه آن متفاوت است و تنها فواید ثابت شده عرق کاسنی همین هایی هستند که در این مطلب می خوانید.
کاسنی یک گیاه است. ریشه، خشک شده ی آن و قسمت های بالای آین گیاه برای ساختن دارو استفاده میشود. کاسنی برای فشارخون بالا، نارسایی قلبی، کاهش اشتها، ناراحتی معده، یبوست، اختلالات کبد و کیسه ی صفرا، سرطان و ضربان قلب سریع استفاده میشود. برخی افراد خمیر برگ کاسنی را برای تورم و التهاب مستقیما روی پوست قرار میدهند. در غذاها، برگهای کاسنی مانند کرفس خورده میشوند و همچنین ریشه و برگهای آن جوشانده و خورده میشوند. کاسنی اغلب بعنوان یک ادویه در پخت و پز و همچنین طعم و عطر دادن به غذاها و نوشیدنی ها استفاده میشود. گاهی اوقات هم به مخلوط قهوه برگ کاسنی اضافه میکنند.
ریشه ی کاسنی معمولا یک تاثیر ملین (ضدیبوست) خفیف دارد و موجب افزایش صفرا از کیسه ی صفرا میشود، همچنین موجب کاهش تورم میگردد. کاسنی سرشار از بتاکاروتن است.
میزان مصرف مناسب کاسنی برای استفاده های درمانی به عوامل مختلفی مانند سن مصرف کننده، وضعیت سلامتی و بسیاری فاکتورهای دیگر بستگی دارد. در حال حاضر اطلاعات علمی کافی درمورد مشخص کردن میزان مصرف کاسنی وجود ندارد. به یاد داشته باشید که محصولات طبیعی وما بیخطر نیستند و میزان مصرف صحیح آنها هم مهم است. درصورت مصرف مکملهای آن طبق دستورالعمل گفته شده در لیبل پیش بروید و قبل از مصرف آن با پزشک م کنید.
.
ادامه توضیحات را در لینک اصلی زیر بخوانید:
جدیدترین خواص کاسنی و عرق آن، نحوه مصرف صحیح و عوارض احتمالی کدامند؟
درباره این سایت